بلوک های ساختمانی

ساخت وبلاگ

در این مقاله قصد داریم درباره دستگاه بلوک زنی، انواع آن و طرز کار این دستگاه صحبت کنیم. با گروه تک سامان هور همراه باشید.

دستگاه بلوک زنی

به فرآیند تولید بلوک سیمانی در اصطلاح بلوک زنی می گویند و به دستگاهی که برای این منظور مورد استفاده قرار می گیرد دستگاه بلوک زنی گفته می شود. این دستگاه ها که برای تولید انواع بلوک از جمله بلوک سبک در کارگاه ها به کار می روند، در انواع مختلفی در بازار وجود دارند. تقسیم بندی زیر از جنبه مکانیزم تولید و پیچیدگی و اتوماسیون فعالیتها بررسی شده است

انواع دستگاه بلوک زنی

  • دستگاه بلوک زن دستی تخم گذار ( Egg Layer )
  • دستگاه بلوک زن نیمه  اتوماتیک ( تخم گذار و یا ثابت )
  • دستگاه بلوک زن تمام  اتوماتیک ( ثابت )
  •  

دستگاه بلوک زن

دستگاه های بلوک زن تخم گذار

این دستگاه ها با استفاده از روش های قدیمی بلوک سیمانی تولید می کند. این دستگاه ها ظاهری شبیه به خزندگان تخم گذار دارند و دلیل نامگذاری آنها نیز همین می باشد. طرز کار این نوع دستگاه بدین صورت است که بعد از اینکه یک ردیف بلوک سیمانی تولید شد، دستگاه به سمت جلو حرکت می کند و سپس ردیف بعدی را تولید می کند.

اگر شما در زمان مسافرت به شما دقت کنید حتما این نوع دستگاه های بلوک زنی را خواهید دید. بلوک های سیمانی که با استفاده از دستگاه بلوک زنی تخم گذار دستی تولید می شود معمولا ابعاد دقیقی دارند که برخی از این ابعاد عبارتند از:

  • بلوک سیمانی 40×20×10
  • بلوک سیمانی 50×20×15
  • بلوک سیمانی 40×20× 20
  • بلوک سیمانی 40×20×7

این ابعاد با توجه با نیاز و درخواست مشتری قابل تغییر می باشد.

دستگاه بلوک زن نیمه اتوماتیک

مکانیزم و طرز کار این دستگاه بلوک زن مانند دستگاه تخم گذار است. تنها تفاوت آنها در این است که بلوک هایی که با استفاده از دستگاه بلوک زن نیمه اتوماتیک تولید می شوند ابعاد بسیار دقیق تر و مرتب تری دارند. همچنین در این نوع دستگاهها عملیات ویبره برقی بوده و پرس نیز به صورت هیدرولیک می باشد

مزایای دستگاه بلوک زن نیمه اتوماتیک
  1. داشتن ابعاد دقیق تر بلوک سیمانی سبک
  2. تولید بلوک سیمانی در تیراژ بالا
  3. بلوک سیمانی تولید شده با استفاده از این نوع دستگاه های بلوک زن کف بسیار صافی دارند
  4. یکنواختی بیشتر در تولید

دستگاه بلوک زن تمام اتوماتیک

در این نوع دستگاه ها که عمدتا به صورت ثابت بلوک را تولید می کنند بسیاری از فراِیندها اتومات بوده و بدون دخالت اپراتور انجام می شود . در این نوع از دستگاهها پس از تولید بلوک روی پالتهای چوبی مخصوص ، نوار نقاله زیر دستگاه بلوک زن ، بلوکها را به فضای عمل آوری هدایت می کند تا پس از خشک شدن و عمل آوری به انبار محصولات تولید شده منتقل شوند. این نوع از دستگاه ها بیشترین هزینه سرمایه گذاری و بالاترین تکنولوژی تولید و بیشترین تیراژ تولید را دارند .

مکانیزم کلی انواع دستگاه های بلوک زنی

طرز کار این دستگاه به این طریق است ابتدا مصالح ساختمانی شامل سیمان، ماسه و پوکه  مخلوط شده  و سپس آنها را درون سینی دستگاه می ریزد. بعد از آن مواد مخلوط شده را با استفاده از شنکش درون قالب می ریزیم تا فضاهای خالی پر شود.

در مرحله بعد ویبره دستگاه روشن شده که باعث به وجود آمدن دوباره فضاهای خالی در بین مواد می شود که باید دوباره آنها را پر کنیم. اقدام بعدی که باید انجام دهیم این است که سمبه دستگاه را پایین بیاوریم تا مواد متراکم شوند. در آخرین مرحله نیز باید قالب را بالا بیاوریم. نکته ای که در اینجا باید به آن توجه کنیم این است که سمبه حتما باید پایین بماند و به هیچ وجه ویبره نباید خاموش شود.

بلوک های ساختمانی...
ما را در سایت بلوک های ساختمانی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : نیکی concrete بازدید : 107 تاريخ : شنبه 17 اسفند 1398 ساعت: 2:43